Ζυμη Ψαχνων

Δεν ορίστηκε εικόνα

Η εταιρεία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1984 στα Ψαχνά Ευβοίας ως μια μικρή προσωπική βιοτεχνία με την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών, ακολουθώντας πιστά τις πατροπαράδοτες συνταγές και χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα αγνά υλικά, με τον τρόπο των πεπειραμένων νοικοκυρών.


Το 1990, η ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ, διευρύνει τις δραστηριότητές της στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης, πάντα με βάση αυθεντικές συνταγές. Το χωριάτικο φύλλο, το φύλλο κρούστας, το φύλλο σφολιάτας και το καταΐφι, είναι ορισμένες από τις επιτυχίες της εταιρίας.

Η εταιρεία επενδύει διαρκώς στον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, στην άρτια εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της και στην απόλυτη διατήρηση της σταθερής υψηλής ποιότητας και μοναδικής σπιτικής γεύσης των προϊόντων της, έχοντας εντάξει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP & ΕΝ ISO 9001:2000. Αποδεικνύοντας το σεβασμό στον πελάτη της, που εμπιστεύεται και απολαμβάνει τα ξεχωριστά προϊόντα της -τότε, τώρα και αύριο-, η εταιρεία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ, κατέχοντας την πολύχρονη πείρα και τεχνογνωσία, συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης.

Το 2004 μεταφέρθηκε ένα μέρος της παραγωγικής διαδικασίας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 1,433 τ.μ.. στο Πέι Δοκού Χαλκίδας.

Το 2008 πιστοποιήθηκε με το σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005.