Ηδιστον

hdiston

Σε ένα μικρό εργαστήριο το 1997, παρασκευάζαμε όλα τα είδη γλυκών: τούρτες, κέικ, μπισκότα,γλυκά του κουταλιού, ψήναμε φρέσκα σπιτικά γλυκά κατά παραγγελία. Γιορτές, αργίες και Σαββατοκύριακα παραδίδαμε σε εστιατόρια, σπίτια και καφέ. Όλα αυτά άλλαξαν όταν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μόνο με τα γλυκά του κουταλιού. Θέλαμε να επαναφέρουμε μνήμες από τα παλιά-γεύσεις καθαρές και εποχές ευωδιαστές, γλυκά χωρίς συντηρητικά, γλυκόζη και χρώματα κι όσο το δυνατό, λιγότερη ζάχαρη.

Ξεκινάμε από μία βασική αρχή, ότι τα συστατικά των προϊόντων μας είναι μεν απλά, αλλά δημιουργούμε με αυτά ένα αποτέλεσμα που ευχαριστεί γευστικά, ποιοτικά και αισθητικά. Η συνταγή μας είναι φρέσκα φρούτα και ζάχαρη χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Χάρη στη σωστή επεξεργασία, διατηρούν το χρώμα, άρωμα και τη γεύση τους για δύο χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής. Στόχος μας είναι  το γνήσιο, παραδοσιακό κέρασμα και η υγιεινή πρόταση των διατροφολόγων.  

Η χώρα, μας προσφέρει απλόχερα τα φρούτα της και οι γιαγιάδες μας τον τρόπο, δηλαδή τις παραδοσιακές συνταγές. Δοκιμάζουμε και ξαναδοκιμάζουμε, για να καταλήξουμε στις καλύτερες από όλα τα μέρη της Ελλάδας και συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθεια της αναζήτησης. Έτσι, έχουμε την δυνατότητα να γεμίζουμε το ντουλάπι σας με γλυκά όλο το χρόνο, ζουμερά, ζωντανά, έτοιμα να τα συνδυάσετε με το καφεδάκι σας, με το γιαούρτι σας, το παγωτό, σκέτο ή και το φαγητό σας.